18 Ιανουαρίου, 2015

Η λογική δεν πρέπει να πτωχεύσει…

της Γιάννας Παναγοπούλου Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς το τελευταίο διάστημα εκβιάζει με αλαζονικό τρόπο τους πολίτες στη λογική της αυτοδυναμίας.

«Το Ποτάμι εδραιώνεται ως ο τρίτος πόλος, η τρίτη δύναμη. Και είναι πολύ σημαντικό ποιος θα έχει την τρίτη διερευνητική εντολή. Είναι οι πρώτες εκλογές στη χώρα, που τουλάχιστον εγώ θυμάμαι, που έχει ενδιαφέρον ποιο θα είναι το τρίτο κόμμα και όχι ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα. Έχει λοιπόν νόημα ποιος θα πάρει τη διερευνητική εντολή, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι αν δεν είναι το Ποτάμι θα είναι η… Χρυσή Αυγή. Κι αυτό είναι πάρα πολύ καθαρό στον κόσμο. Έτσι ο κόσμος βρίσκει θετική διέξοδο στο Ποτάμι. Και πλέον στη λογική που ψήφιζε παλαιότερα το μη χείρον βέλτιστον, τώρα μπορεί να πάει θετικά σε έναν νέο πολιτικό φορέα. Προσωπικά δεν θέλω να το διανοούμαι (για τη Χρυσή Αυγή)», δήλωσε στον FM100 και το δημοσιογράφο Βασίλη Κοντογουλίδη, η υποψήφια βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και π. Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Γιάννα Παναγοπούλου. Στη συνέχεια, τόνισε εμφατικά: «Το λογικό και καθαρό είναι αυτό που φέρνει το Ποτάμι. Είναι αυτό που λέει ότι η λογική δεν πρέπει να πτωχεύσει, πτώχευσε η οικονομία, πτώχευσαν οι αξίες μας. Πρέπει να μην πτωχεύσει η λογική μας».

Καταλήγοντας η κα. Παναγοπούλου ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς το τελευταίο διάστημα εκβιάζει με αλαζονικό τρόπο τους πολίτες στη λογική της αυτοδυναμίας. Δηλαδή μια επιλογή την οποία ο ελληνικός λαός την έχει πληρώσει τις τελευταίες δεκαετίες». Αναφερόμενη στις μεταρρυθμίσεις, τόνισε ότι πρέπει να γίνουν και να είναι ρεαλιστικές υπογραμμίζοντας ότι «είναι αυτό που χρεώνει κανείς στη Νέα Δημοκρατία και στη συγκυβέρνηση, γιατί τα τελευταία χρόνια για να μη θίξει το πελατειακό της σύστημα, τους πολιτικούς της πελάτες, δεν προχώρησε με θάρρος και τόλμη στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος».

Ακούστε τη συνέντευξή της εδώ:

* Η Γιάννα Παναγοπούλου είναι υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης

18 Ιανουαρίου 2015, FM 100