16 Μαΐου, 2017

Κλιμάκιο του Ποταμιού στο νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι στην Κηφισιά

Τομέας Υγείας

Στο νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» στην Κηφισιά βρέθηκε την Δευτέρα 15 Μαΐου κλιμάκιο του Ποταμιού αποτελούμενο από τον πολιτικό υπεύθυνο του Τομέα Υγείας Σωτήρη Κουπίδη, τα μέλη του Τομέα Μαρία Μαυροπούλου και Λίλη Νικολοπούλου, τον υπεύθυνο του τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης Νίκο Σίδερη και τον Γραμματέα και αναπληρωτή Γραμματέα της Τοπικής Κηφισιάς Γιώργο Γκόκα και Αντώνη Πετραλιά, αντίστοιχα.

Το Ποτάμι είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την διοικήτρια του νοσοκομείου Μαρία Χαρίτου και τους διευθυντές των υπηρεσιών για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έγινε αναφορά στους άμεσους στόχους της παρούσας διοίκησης που επικεντρώνονται στη στελέχωση του νοσοκομείου με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και στις επενδύσεις σε υλικοτεχνικό-ιατρικό εξοπλισμό. Εκφράστηκε μεταξύ άλλων η ανάγκη προσλήψεων μόνιμου προσωπικού καθώς το νοσοκομείο αντιμετωπίζει πρόβλημα υποστελέχωσης κυρίως σε νοσηλευτές. Τέλος, η έγκριση - ανακατανομή θέσεων ειδικευομένων και η εξασφάλιση ενός γραμμικού επιταχυντή είναι στις άμεσες προτεραιότητες του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το Ποτάμι συνεχίζει τον κύκλο συναντήσεων με φορείς και ιδρύματα με στόχο να ακούει και να καταγράφει τις ανάγκες της κοινωνίας.