29 Ιούνιος, 2018

Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ νομίζουν ότι το Ποτάμι είναι αγκάθι

Γιώργος Μαυρωτάς

«Δεν βλέπω φυγόκεντρες τάσεις βουλευτών από το Ποτάμι. Ειδικά μετά την τελευταία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας δεν προκύπτει εικόνα διάλυσης και διαρροής» σημείωσε o βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Τόνισε ότι οι περισσότερες πιθανότητες είναι να αποφασιστεί την Κυριακή η αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής και παραδέχθηκε ότι από τη Χαριλάου Τρικούπη δεν γίνεται προσπάθεια να αποτραπεί το διαζύγιο: «Κάποιοι στη Δημοκρατική Συμπαράταξη θεωρούν ότι το Ποτάμι είναι αγκάθι που αν το αφαιρέσουν θα γίνει η επιστροφή στις ρίζες του ΠΑΣΟΚ και αυτό θα τους φέρει κόσμο. Νομίζω ότι κάνουν λάθος».

Και πρόσθεσε: «Ως μηχανικός είμαι ενάντια στις παρορμητικές αποφάσεις. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι την Κυριακή πρέπει να τα βάλουμε κάτω όλα. Δεν πρέπει την Κυριακή να αποφασίσουμε αλλά να ακούσουμε και μετά να τα σταθμίσουμε. Το βασικό είναι πώς θα διασωθούν οι αρχές μας, το αντιλαϊκίστικο και το αντιπελατειακό». Κατά τον κ. Μαυρωτά, «το Ποτάμι ακούγεται από την κοινωνία και εκτιμάται η στάση του. Η υπευθυνότητα του Ποταμιού αναγνωρίζεται».

* Ο Γιώργος Μαυρωτάς είναι βουλευτής Αττικής και Γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου

Πηγή: Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6