18 Ιανουαρίου, 2015

Κανείς δεν μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα μόνος του

του Γιώργου Μαρακάκη Νέοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν την πολιτική με απαξίωση έρχονται στο Ποτάμι και μας ακούν με θετική διάθεση και πρόθεση να το ακολουθήσουν.

Συνέντευξη του Γιώργου Μαρακάκη στον Super Fm

Πολύ θετικά χαρακτήρισε τα μηνύματα που εισπράττουν τα μέλη και οι υποψήφιοι του Ποταμιού στα Χανιά όπως είπε μιλώντας στον SUPER FM 89.6 όπως είπε ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Γιώργος Μαρακάκης.

Ο κ.Μαρακάκης σημείωσε πως το ενθαρρυντικό είναι ότι «νέοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν την πολιτική με απαξίωση έρχονται στο Ποτάμι και μας ακούν με θετική διάθεση και πρόθεση να το ακολουθήσουν.»

Ο κ. Μαρακάκης τόνισε πως το Ποτάμι θέλει να είναι ένας πόλος που θα συνεισφέρει στα πολιτικά πράγματα ένα κεφάλαιο λογικής. « Θέλουμε να ρυθμίσουμε την μετεκλογική κατάσταση όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα με ένα ποσοστό που θα μας δώσει δυναμική για να είναι το Ποτάμι ρυθμιστής των καταστάσεων και να δώσουμε στη χώρα τη δυνατότητα κυβερνησιμότητας.»

Ο Υποψήφιος Βουλευτής με το Ποτάμι στα Χανιά τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα μόνος του και “αυτό που θέλουμε είναι να υπάρξει ένα πλαίσιο συμφωνίας που θα βασίζεται σε κάποιες αρχές.”

Ο κ. Μαρακάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που λένε κάποιοι πως το Ποτάμι θα πάει με τον πρώτο όποιος και να είναι αυτός δεν ισχύει. Το Ποτάμι θα πάει με τον πρώτο υπό την προϋπόθεση πως αυτός ο πρώτος θα δεχθεί τις αρχές του. Θα δεχθεί κάποιες κόκκινες γραμμές που για εμάς είναι τελείως αδιαπραγμάτευτες.»

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον Δημήτρη Παππά:

*Ο Γιώργος Μαρακάκης είναι υποψήφιος στα Χανιά

18 Ιανουαρίου 2015, zarpa.gr