29 Μαΐου, 2017

Καμία αυτοκριτική, καμία ανάληψη ευθύνης και στο θέμα της τρομοκρατίας

Μίλτος Κύρκος

Στην εκπομπή της ΕΡΤ "ΜΑΖΙ το Σαββατοκύριακο" βρέθηκε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα.

Μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«10% αύξηση των οργανικών θέσεων του δημοσίου η απάντηση στην κρίση; Κι όμως εν αναμονή της "σωτήριας" συμφωνίας του Eurogroup ως εφαλτήριο της αναγέννησής μας -για πολλοστή φορά-, η κυβέρνηση του Σύριζα ενισχύει το υπερφορτωμένο δημόσιο, προσθέτοντας και αυτή κάτι στο συσσωρευμένο χρέος και στα εφτά χαμένα χρόνια απραγίας. Η πραγματική οικονομία όμως θέλει δουλειά πάνω στην αναδιάρθρωση της διοίκησης, τη σταθεροποίηση του φορολογικού πλαισίου, τη συντόμευση του χρόνου απονομή της δικαιοσύνης.»

«Καμία αυτοκριτική, καμία ανάληψη ευθύνης και στο θέμα της τρομοκρατίας. Δεν αρκεί η καταδίκη αν δεν αποκαταστήσουμε τις ελλείψεις και την ανεπάρκεια στην αντιμετώπισή της, αλλά και αν δεν απομονώσουμε τη ρητορική μίσους που έχουμε επιτρέψει να αντικαταστήσει τον ουσιώδη πολιτικό και δημοσιογραφικό λόγο που τροφοδότησε και τροφοδοτεί με συνθήματα και πράξεις βίας την κοινωνία.»

Δείτε το βίντεο:

* Ο Μίλτος Κύρκος είναι ευρωβουλευτής του Ποταμιού