19 Ιανουαρίου, 2015

Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να εγγυηθούμε μεταρρυθμίσεις

του Νικόλα Γιατρομανωλάκη Είμαστε το μόνο κόμμα που έχει καταθέσει σοβαρή πρόταση για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης, και την περικοπή συγκεκριμένων άχρηστων δαπανών.

Τα βασικά σημεία του προγράμματος του Ποταμιού εξήγησε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης. Απέναντι στους εκπροσώπους άλλων κομμάτων, οι οποίοι δεν του επέτρεπαν να μιλήσει, ο υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού στην Α’ Αθήνας εξήγησε ότι «είμαστε το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί μεταρρυθμίσεις» και κατηγόρησε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι «θέλουν να μας γυρίσουν σ’ ένα ουτοπικό παρελθόν».

Ο κ. Γιατρομανωλάκης εξήγησε παράλληλα πως το Ποτάμι ζητάει «σαφές εγγυημένο εισόδημα κι ένα κεντρικό δίχτυ προστασίας» για την κοινωνία. Τόνισε ακόμη ότι το Ποτάμι είναι «το μόνο κόμμα που έχει καταθέσει σοβαρή πρόταση για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης, και την περικοπή συγκεκριμένων άχρηστων δαπανών».

Μιλώντας για το χρέος εξήγησε πως αυτό «είναι μέρος του προβλήματος» και υπογράμμισε ότι «η ελπίδα δεν έρχεται από τον κρατισμό έρχεται με άλλους τρόπους».

[youtube id="TRMJ8PnIil4"]

[youtube id="smtul4ce5WY"]

*Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης είναι υποψήφιος στην Α' Αθήνας

19 Ιανουαρίου 2015, ALPHA