8 Μαρτίου, 2017

Είμαστε φτιαγμένες να μην τα παρατάμε

Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα

Στο Ράδιο Σταγών και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκιάτα φιλοξενήθηκε η Γραμματέας της Τ.Ο Το Ποτάμι Ν.Τρικάλων Ζαχαρούλα – Γιαβρούτα Λούδα σχολιάζοντας την σημερινή ημέρα της Γυναίκας και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Στην εκπομπή σχολιάστηκε το θέμα που ανακίνησε η ίδια σχετικά με την ελλιπή ενημέρωση από την Περιφέρειας Θεσσαλίας με την συμμετοχή οινοπαραγωγών σε διεθνή τουριστική έκθεση στην Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε: Σε μία τέτοιου είδους έκθεση χρειάζεται σωστή ενημέρωση και έγκαιρη για να μπορούν να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να υπάρξει το κατάλληλο αποτέλεσμα. Οι οινοπαραγωγοί δυσκολεύονται πάρα πολύ σε όλο τον Νομό Τρικάλων, δεν νοείται να γίνονται προχειρότητες σε τέτοιου είδους διεθνής διοργανώσεις προβολής των τοπικών μας προϊόντων.

Για την Ημέρα της Γυναίκας το μήνυμα της Ζαχαρούλας Γιαβρούτα – Λούδα ήταν:
Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλες αυτές τις γυναίκες, τις γυναίκες που παλεύουν μόνες τους, στις γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους, στις γυναίκες που παθαίνουν τα πάθη του Χριστού για να καταφέρουν να φέρουν ένα παιδί στον κόσμο, στις γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο και μας δίνουν μαθήματα λεβεντιάς, στις γυναίκες που δεν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια, γιατί δεν μπορούν να βρουν δουλειά, διότι δεν ξέρουν πως θα ταΐσουν την οικογένειά τους. Σε όλες αυτές τις γυναίκες θέλω να τους πω να κάνουν κουράγιο, να το παλέψουν ακόμα πιο πολύ, υπάρχει ένα βουνό μπροστά τους αυτήν την στιγμή και αν χρειαστεί θα το μετακινήσουν και αμέσως μετά θα είναι καλύτερα τα πράγματα, θέλει κουράγιο, θέλει δύναμη, θέλει πάλη από το πρωί έως το βράδυ να μην τα παρατάνε, γιατί έτσι είμαστε φτιαγμένες να μην τα παρατάμε.

Ακολουθεί το απόσπασμα:

* Η Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα είναι Γραμματέας της Τ.Ο Το Ποτάμι Ν.Τρικάλων