2 Σεπτεμβρίου, 2016

Εικόνες «σκοτεινών» εποχών

Ιάσονας Φωτήλας

Λυπούμαστε ειλικρινά που ο πρωθυπουργός συνεχίζει τις πολύ παλιές πρακτικές των εγκαινίων σε δημόσια έργα που όχι μόνο δεν ξεκίνησαν επί ημερών του η κατασκευή τους αλλά στο μεγαλύτερό μέρος δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Αντί ο κ. Τσίπρας να δώσει στους παραγωγικούς φορείς της περιοχής εξηγήσεις για τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις στην υλοποίηση του συνόλου του έργου της Ολυμπίας Οδού μέχρι τον Πύργο και την Τσακώνα αλλά και σαφή χρονοδιαγράμματα για την πλήρη ολοκλήρωση της σύνδεση με τους αναπτυξιακούς πόλους της ΒΙΠΕ Πατρών, του Αεροδρόμιου Αράξου, του Λιμανιού της Κυλλήνης, την Αρχαίας Ολυμπίας και του Λιμανιού του Κατάκολου, επέλεξε επικοινωνιακές «κορδέλες».

Κατανοούμε την «ανάγκη» του κ. Τσίπρα να παρουσιάσει «έργα» στην επικείμενη ΔΕΘ τη στιγμή που οι πολίτες όλων των κοινωνικών τάξεων εξαγριωμένοι συνειδητοποιούν πως όχι μόνο η εξόντωση από τον ΕΝΦΙΑ και τους άλλους φόρους παραμένει αλλά συνεχίζονται και οι περικοπές στις συντάξεις, όσα λεφτά κι αν τάζει ως φιλοδώρημα ότι θα δώσει ο πρωθυπουργός από το διαγωνισμό για τα κανάλια.
Το μόνο που δεν κρατούσε ήταν το μυστρί για να ολοκληρωθεί η εικόνα υπουργών άλλων «σκοτεινών» εποχών.

* Ο Ιάσονας Φωτήλας είναι βουλευτής Αχαΐας.

Σχετικά