26 Ιουλίου, 2017

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ξέρουν τι ψηφίζουν ούτε και τι διαβάζουν

Γιώργος Αμυράς

«Παναγία μου αυτοί με κυβερνάνε;» αναρωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος με το Ποτάμι Γιώργος Αμυράς στην εκπομπή του Νότη Παπαδόπουλου και του Μάκη Προβατά «Ταπί και ψύχραιμοι» στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM 99.5», τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, σχολιάζοντας την άγνοια της κυβέρνησης ιδίως επί των οικονομικών θεμάτων.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, ο κ. Αμυράς τόνισε ότι «οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, το βλέπουμε αυτό κάθε μέρα». Ακόμη πρόσθεσε πως η πλειονότητα των βουλευτών της συγκυβέρνησης είναι «παντελώς άσχετοι, δεν ξέρουν τι ψηφίζουν, ούτε τι διαβάζουν, ενώ δεν ξέρουν καν το περιεχόμενο των νομοσχεδίων. Τους έχω πιάσει πολλές φορές αδιάβαστους».

Στη συνέχεια, έκανε μνεία στην επίθεση που κάνει η κυβέρνηση στη Δικαιοσύνη, θεωρώντας ότι εκεί βγάζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την επαναστατικότητά τους και φοβούμενος ότι θα υπάρχουν νέα επεισόδια σε βάρος της Δικαιοσύνης. «Φανταστείτε για να βγαίνει τέτοια ανακοίνωση από την Ένωση Δικαστών, αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Η επίθεση στη δικαιοσύνη γίνεται βάσει σχεδίου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Αμυράς αναφέρθηκε στην επιδίωξη διεύρυνσης του κύκλου συνεργασιών με το Ποτάμι. «Γεννηθήκαμε ως ένα κίνημα συνεργασιών είπε» ενώ πρόσθεσε ότι «είμαστε υπερ της ομαδικής δουλειάς. Θεωρώ ότι είναι αναγκαίο το Ποτάμι να συνεργαστεί με άλλες δυνάμεις που έχουν τον ίδιο προσανατολισμό». Καταλήγοντας, τόνισε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν αποτελούν το κριτήριο για την πολιτική δράση.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

* Ο Γιώργος Αμυράς είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β' Αθηνών του Ποταμιού