29 Ιανουαρίου, 2019

Η πραγματικότητα θα διαψεύσει τις θεωρίες συνωμοσίας

Θόδωρος Τσίκας

Ο Θόδωρος Τσίκας, Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ποταμιού, μίλησε στο Δίκτυο Περιφερειακών Καναλιών HellasNet TV, και στην δημοσιογράφο Έλενα Σώκου, για την επόμενη ημέρα της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

" Όλες οι μεγάλες πολιτικές παρατάξεις της Ευρώπης -Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλδημοκράτες, Φιλελεύθεροι, Πράσινοι, Αριστερά, ο Πρόεδρος Μακρόν της Γαλλίας κ.α, χαιρετίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών ως σημαντικό βήμα για ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ίδια η πραγματικότητα θα διαψεύσει τις θεωρίες συνωμοσίας. Θα αποδειχθεί ότι δεν χάνει η χώρα μας και ότι αναβαθμίζεται ο ρόλος της Ελλάδας στην περιοχή.

Πολλοί που έχουν δημόσιο λόγο, μιλούν για ήττες και προδοσίες. Κάνουν σοβαρό λάθος. Δεν ηττήθηκε ο ελληνικός λαός, δεν ηττήθηκε η ελληνική κοινωνία. Πρέπει να προχωρήσουμε στη νέα πραγματικότητα.

Οι φόβοι και οι καχυποψίες να μετατραπούν σε αξιοποίηση των νέων ευκαιριών. Στη Βόρεια Ελλάδα δημιουργούνται σημαντικές συνθήκες για ανάπτυξη."

Δείτε το βίντεο:

*Ο Θόδωρος Τσίκας είναι υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ποταμιού