9 Απριλίου, 2019

Η πολιτική εκμετάλλευση της υπόθεσης NOVARTIS, ωθεί τον κόσμο στην αποχή

Κατερίνα Μπακογιάννη

Η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη στο Action 24 και τους δημοσιογράφους Γιώργο Πιέρρο και Σταμάτη Ζαχαρό

«Η ΝΔ μιλά για σκευωρία και κάνει σαν να μην γινόταν “πάρτι” με τις φαρμακευτικές δαπάνες τόσα χρόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ το χρησιμοποιεί για συμψηφισμό σε σχέση με όσα ακούγονται για τον κ. Πετσίτη». Τόνισε επίσης ότι αυτό το πολωτικό κλίμα εμποδίζει να συζητούνται τα ουσιαστικά θέματα και προβλήματα και εν τέλει έχει στόχο να συνθλίψει τα μικρότερα κόμματα.

Σε ερώτηση για το εάν το Ποτάμι έχει αλλάξει θέση από πέρσι όταν έλεγε ότι η προανακριτική επιτροπή για τη Novartis θα καταγραφεί ως φιάσκο, η Κατερίνα Μπακογιάννη είπε ότι σαφώς υπάρχει πολιτική εκμετάλλευση της υπόθεσης και ότι η θέση του Ποταμιού παραμένει η ίδια, δηλαδή ότι όλα αυτά αποπροσανατολίζουν την κοινωνία και ωθούν τους πολίτες στην αποχή.

Αναφερόμενη στις δημοσκοπήσεις δήλωσε ότι το Ποτάμι διατηρεί τις δυνάμεις του παρά το διχαστικό δίλημμα από τα δύο μεγάλα κόμματα και ότι αυτό θα φανεί στην κάλπη. Τέλος, συμπλήρωσε ότι το Ποτάμι απευθύνεται σε εκείνους που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το προτιμούν, αλλά δεν έχουν ακόμα αποφασίσει.

Δείτε το βίντεο: