24 Μάιος, 2019

Η νίκη έχει αξία όταν έρχεται δύσκολα

Γιάννης Κωνσταντινίδης

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης στην εκπομπή One Talk του ONE TV με τους Δημήτρη Μανιάτη και Παναγιώτη Σωτήρη.

Προσκεκλημένος της εκπομπής One Talk και του Δημήτρη Μανιάτη βρέθηκε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι. Στη διάρκεια της εκπομπής, κλήθηκε να απαντήσει σε τρεις επίπονες ερωτήσεις. Με αφορμή το προσωπικό βίντεο παρουσίασης της υποψηφιότητάς του, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης απάντησε στο ερώτημα αν είναι νέο-φιλελεύθερος ότι "ο νέο-φιλελευθερισμός απεχθάνεται το κράτος και δε μεριμνά για την προστασία των ατομικών ελευθεριών, στοιχεία που τον κάνουν να αποκλίνει από τον πυρήνα του πολιτικού φιλελευθερισμού".

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης αρνήθηκε επίσης τον χαρακτηρισμό "ακραίο κέντρο" για το Ποτάμι, επισημαίνοντας ότι "η εύρεση λύσεων και η μίξη σκέψεων δεν μπορεί να εμπεριέχει καμία ακρότητα, αλλά να είναι δηλωτικές της σύνεσης και της λογικής".

Τέλος, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης ρωτήθηκε γιατί επέλεξε να ενταχθεί στο Ποτάμι σε μια κατά τα φαινόμενα κακή δημοσκοπικά στιγμή του. "Γιατί η νίκη έχει αξία όταν έρχεται δύσκολα", απάντησε και σχολίασε ότι "ο προσωπικός του στόχος να αντιληφθούν άνθρωποι που απεχθάνονται τους πολιτικούς ότι υπάρχει χώρος και για αυτούς στη δημόσια ζωή, αν τον διεκδικήσουν", έχει επιτευχθεί.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά