22 Μαΐου, 2019

Η κοινωνία αδιαφορεί για τα θέματα που απασχολούν το πολιτικό σύστημα

Θόδωρος Τσίκας

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με Το Ποτάμι Θόδωρος Τσίκας, στην εκπομπή ''Πρωινή βάρδια" της ΕΡΤ 1.

Ο Θόδωρος Τσίκας επεσήμανε ότι η κοινωνία δεν ενδιαφέρεται για τα θέματα τα οποία απασχολούν το πολιτικό σύστημα. "Οι απλοί άνθρωποι ασχολούνται με την φορολογία, την κοινωνική πολιτική, τα προβλήματα της δημόσιας διοίκησης , της επιχειρηματικότητας κλπ. Έχουν φρικαλέα εντύπωση από την πρόσφατη αντιπαράθεση Τσίπρα-Μητσοτάκη στην Βουλή", είπε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τα επιδόματα της κυβέρνησης, ο Θόδωρος Τσίκας τόνισε ότι η χώρα έχει περιορισμένους πόρους. Και συνέχισε λέγοντας: "Δεν μπορούμε να σκορπάμε ελάχιστα σε πολλούς, αλλά πρέπει να δώσουμε αρκετά σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Επιβάλλεται επικέντρωση και σχεδιασμός. Και κυρίως, να υπάρχει πρόβλεψη και σχεδιασμός για τις επόμενες χρονιές." Πρόσθεσε δε ότι δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο για τις συντάξεις, σα να είμαστε μόνο χώρα συνταξιούχων και ότι πρέπει να μιλήσουμε για τους νέους και για τα παραγωγικά στρώματα της κοινωνίας.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με Το Ποτάμι, διατύπωσε την άποψη ότι η χώρα πρέπει πάση θυσία να μείνει στον σκληρό πυρήνα της ευρωπαϊκής ενοποίησης. "Σε αυτό το πεδίο θα κριθούν οι προτάσεις των πολιτικών κομμάτων" κατέληξε.

Δείτε το βίντεο: