30 Απρίλιος, 2015

Η κυβέρνηση δεν πείθει

του Σπύρου Λυκούδη Είναι σημαντικό να έχουν μία συνάντηση όλες οι δυνάμεις που θέλουν να παραμείνουμε στην Ευρώπη.

Στη ΝΕΡΙΤ βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Σπύρος Λυκούδης ΣΤ αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής Α' Αθήνας.

Ο κ. Λυκούδης μίλησε για την συμμαχία του νότου που είχε ως στόχο ο κύριος Τσίπρας προεκλογικά και απέδωσε την αποτυχία στην απουσία σώφρων πολιτικής. Η κυβέρνηση δεν με πείθει είπε συγκεκριμένα.

Σε συζήτηση για τη δημοσκόπηση ο βουλευτής του Ποταμιού επεσήμανε πως φαίνεται πως η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θέλει να παραμείνει στο ευρώ. Όταν στο ερώτημα αν θέλει ο κόσμος εκλογές απαντούν ότι δεν τις θέλουν δείχνουν μία ξεκάθαρη ανησυχία και είναι ουσιαστικά μία δήλωση πως φοβούνται μήπως δεν γίνει η συμφωνία πρόσθεσε για το ίδιο θέμα ο κ. Λυκούδης. Η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση που δείχνει ακόμα ο κόσμος, αναλύεται πολύ εύκολα από την άποψη ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στα μάτια του.

Είμαστε υποχρεωμένοι οι πολιτικοί και τα υπόλοιπα κόμματα πέραν της κυβέρνησης να αναζητήσουμε διεξόδους σχολίασε για την κατάσταση ο κ. Λυκούδης. Σε ερώτηση για το αν το Ποτάμι θα συμβάλει σε μία πρωτοβουλία για ενιαίο φιλοευρωπαϊκό κόμμα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως δεν αποτελεί σωστή λύση αλλά όπως και ο ίδιος έχει πει για ένα ενιαίο μέτωπο ακόμα και με την συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην καταστροφή. «Είναι σημαντικό να έχουν μία συνάντηση οι δυνάμεις που θέλουν να παραμείνουμε στην Ευρώπη χωρίς προβλήματα» είπε συγκεκριμένα.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από την εκπομπή.

[youtube id="FV3vYQVi8HA"]

* Ο Σπύρος Λυκούδης είναι βουλευτής Α' Αθήνας και ΣΤ αντιπρόεδρος της βουλής.

30 Απριλίου 2015