12 Ιουλίου, 2017

Η κοινωνία είναι η δύναμή μας

Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα

Στο Ράδιο Μετέωρα 90.3FM και τους δημοσιογράφους κ. Θανάση Βλάχο και κ. Βαγγέλη Ούτο φιλοξενήθηκε η Γραμματέας της Τ.Ο Το Ποτάμι Ν. Τρικάλων κ. Ζαχαρούλα Γιαβρούτα – Λούδα σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, το περιφερειακό συμβούλιο του Ποταμιού στα Τρίκαλα και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Για τα ευρήματα που αφορούν Το Ποτάμι στις δημοσκοπήσεις ανέφερε: Ο λόγος που έγινε Το Ποτάμι είναι να είμαστε χρήσιμοι και να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα της χώρας – δεν φοβόμαστε πως θα είμαστε εκτός στην επόμενη βουλή – το θεωρούμε δεδομένο πως θα είμαστε εντός του Κοινοβουλίου όποτε και αν γίνουν εκλογές. Το κλίμα στην Κοινωνία για εμάς έχει αλλάξει προς το καλύτερο, οι ζυμώσεις των στελεχών μας ανά την Ελλάδα με ανθρώπους της πραγματικής κοινωνίας και με κόσμο της αγοράς, μας δίνουν δύναμη και δηλώνουμε παρών σε όλα τα πολιτικά επίπεδα.

Για το περιφερειακό συμβούλιο του Κινήματος που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα παρουσία στελεχών μας από όλους τους Νομούς της Θεσσαλίας, συζητήσαμε για:
– Στρατηγική αναδιοργάνωση του Κινήματος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών σε επίπεδο Θεσσαλίας και Πανελλήνιο επίπεδο.
– Τις νέες δράσεις σε τοπικό και Πανελλήνιο επίπεδο που θα ξεκινήσουν από τον φθινόπωρο και μετά
– Δράσεις σε ζητήματα που αφορούν ΄άμεσα την κοινωνία και διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα
– Την Πολιτική Κατεύθυνση του Κινήματος στο χώρο του Κέντρου

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος: Βρισκόμαστε σε συνεργασία με τον Ευρωβουλευτή μας Μίλτο Κύρκο και τον Παναγιώτη Καρκατσούλη για ζητήματα που αφορούν τις αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσσαλίας – έχω αναφέρει σε όλους τους τόνους όπως και ο Επικεφαλής του Κινήματος Σταύρος Θεοδωράκης πως κάποια στιγμή χρειάζεται να γίνει σύνδεση του πρωτογενούς τομέα με το τουριστικό προϊόν, υπάρχουν τρόποι να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας ειδικά στην περιοχή μας, αρκεί κάποιοι να ασχοληθούν σοβαρά και με τον ιδιωτικό τομέα.

Τέλος η συνέντευξη έκλεισε με ερωτήσεις για οργανωτικά ζητήματα σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο που αφορούν το Ποτάμι, καθώς και αναφορά για νέα πρόσωπα, δράσεις και παρεμβάσεις ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι.

Ακούστε το απόσπασμα:


* Η Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα είναι Γραμματέας της Τ.Ο Το Ποτάμι Ν. Τρικάλων