27 Μαΐου, 2015

Η οικονομία λιώνει κυριολεκτικά κάθε μέρα, κάθε ώρα

της Αντιγόνης Λυμπεράκη Είναι σαφές πλέον ότι η κυβέρνηση δεν κατάλαβε ότι με το να στυλώσει τα πόδια της και να εξαντλήσει τα περιθώρια, δεν σταματά να κινείται και ο υπόλοιπος κόσμος.

Στην εκπομπή «Απαντήσεις» που μεταδίδεται από το Ε μίλησε το βράδυ της Τρίτης η Βουλευτής του Ποταμιού, Αντιγόνη Λυμπεράκη και αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα που έχει προκαλέσει στην οικονομία και στην κοινωνία η απουσία συμφωνίας. Συγκεκριμένα, η κ. Λυμπεράκη είπε:
«Καθώς ο χρόνος λιγοστεύει και ακόμα ο δρόμος που έχουμε να διανύσουμε είναι μεγάλος, ο περισσότερος κόσμος ανησυχεί».

Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του Ποταμιού, εστίασε στα προβλήματα της οικονομίας λέγοντας ότι: «Είναι σαφές πλέον ότι η κυβέρνηση δεν κατάλαβε ότι με το να στυλώσει τα πόδια της και να εξαντλήσει τα περιθώρια, δεν σταματά να κινείται και ο υπόλοιπος κόσμος. Η οικονομία λιώνει κυριολεκτικά κάθε μέρα, κάθε ώρα. 60 επιχειρήσεις κλείνουν κάθε μέρα το τελευταίο τρίμηνο, εκατοντάδες άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους και τυχόν επενδυτικές αποφάσεις αναβάλλονται».

Στη συνέχεια, η Αντιγόνη Λυμπεράκη απάντησε στον εκπρόσωπο της ΝΔ, ο οποίος σε έντονο ύφος κατηγόρησε το Ποτάμι για απουσία μεταρρυθμιστικής ατζέντας. Η κ. Λυμπεράκη, δήλωσε ότι «αν κάτι ζητάει το Ποτάμι είναι μεταρρυθμίσεις» και κάλεσε και τη ΝΔ να κάνει το ίδιο, υποστηρίζοντας τη συμφωνία που πιθανόν να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και «να μην κάνει φθηνή αντιπολίτευση, διακινδυνεύοντας τη θέση της χώρας στην Ευρώπη»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

[youtube id="Kytkse4WP_8"]

[youtube id="fXIDIc1l56U"]

* Η Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, βουλευτής Β΄ Αθήνας και υπεύθυνη του τομέα Εργασίας

27 Μαΐου 2015, E tv