10 Μαΐου, 2019

Η Ευρώπη βάζει το πλαίσιο της ισότητας των δικαιωμάτων των πολιτών

Όλγα Αυγουστάτου

H υποψήφια ευρωβουλευτής Όλγα Αυγουστάτου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ 94 FM

Την σταθερή υποστήριξη του Ποταμιού προς τα άτομα με αναπηρία και προς το κ. Κιμπουρόπουλο που δέχθηκε την αήθη επίθεση του κ. Πολάκη, υπογράμμισε η υποψήφια ευρωβουλευτής Όλγα Αυγουστάτου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ 94 FM. “Αυτή η συμπεριφορά είναι προσβλητική όχι μόνο για τον κ. Κιμπουρόπουλο, αλλά για όλους μας και γενικά η στάση του αναπληρωτή Υπουργού είναι απρεπής” συμπλήρωσε.

Η ισότητα δικαιωμάτων και ευκαιριών για τα άτομα που αντιμετωπίζουν καθημερινά έναν Γολγοθά προβλημάτων λόγω της αναπηρίας τους, αφού ακόμα και η πρόσβαση είναι δύσκολη, εγγυώνται μόνο μέσα από την Ε.Ε. Η Ευρώπη βάζει το πλαίσιο της ισότητας των δικαιωμάτων των πολιτών. Τόσο για τους ανθρώπους με αναπηρίες, όσο και για τις μειονότητες, τις γυναίκες και τους νέους.

Η Όλγα Αυγουστάτου στάθηκε στην ανάγκη μέριμνας σε ανθρώπους άνω των 50 ετών που η κρίση τους έβαλε στο περιθώριο της εργασιακής αγοράς, κάτι ο οποίο είναι “βασικός στόχος της Ε.Ε να βοηθήσει στην επανεκπαίδευση και την υγιή γήρανση τους”.

Ακούστε το ηχητικό: