27 Μάρτιος, 2019

Η επανάσταση του Kέντρου και το ισχυρό Ποτάμι

Λίνα Παπαδάκη

Η Λίνα Παπαδάκη στην εκπομπή "Επί Δύο" του ACTION 24

Το ευρωπαϊκό όραμα του Ποταμιού περιέγραψε η διευθύντρια του γραφείου Τύπου του κινήματος, Λίνα Παπαδάκη, στην τηλεοπτική συζήτηση που συμμετείχε στο ACTION 24 και την εκπομπή “Επί Δύο”: “Πιστεύουμε στην ενιαία Ευρώπη. Ενιαίο ταμείο, ενιαίος στρατός και φύλαξη των συνόρων”.

Η κα Παπαδάκη στάθηκε σε δύο κεντρικά ζητήματα τα οποία θα πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ώστε να μπορέσει να ψηφίσει με υπευθυνότητα στις προσεχείς εκλογές. Την οικονομική πολιτική και τα εθνικά θέματα. “Αν κάποιος θέλει να δώσει πνοή στην οικονομία, πρέπει να αλλάξει η φορολογία ώστε ο νέος επιχειρηματίας να μπορεί να στήσει την επιχείρησή του. Η μεσαία τάξη εμπράκτως πρέπει να στηριχθεί, γιατί είναι αυτή που έχει “ξεζουμιστεί” και καταστραφεί”.

Για τα εθνικά ζητήματα αναφέρθηκε στο πάγιο αίτημα του Ποταμιού για την δημιουργία Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας: “Για τα μεγάλα εθνικά ζητήματα που έχουμε να διαχειριστούμε, από τη συμφωνία των Πρεσπών, το προσφυγικό, τις σχέσεις μας με την Τουρκία, μέχρι και τις σχέσεις μας με τα Βαλκάνια, το Ποτάμι έχει κάνει μία πρόταση: Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας. Κανένα κόμμα δεν τη δέχθηκε και δεν τη στήριξε. Εάν το είχαν κάνει, όλα αυτά τα τόσο σημαντικά εθνικά ζητήματα δε θα ήταν στην ατζέντα της μικροπολιτικής. Εάν πραγματικά θέλαμε το καλό του τόπου θα πρέπει να μάθουμε τον διάλογο”.

Δείτε το βίντεο: