20 Μαΐου, 2019

Η Ελλάδα έχει ανάγκη σοβαρές μεταρρυθμίσεις

Θόδωρος Τσίκας

Ο Θόδωρος Τσίκας, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή "Παρεμβάσεις" του Blue Sky, με τον δημοσιογράφο, Άκη Παυλόπουλο.

"Την ώρα που η Ευρώπη συζητά για τα μείζονα ζητήματα, στην Βουλή οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης τσακώνονται για το ποιος είναι στα κότερα και για το τι έκανε ο πατέρας του καθενός στο παρελθόν. Την ίδια στιγμή επιλέγουν υποψήφιους ευρωβουλευτές από τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών ή καλλιτεχνικών εντύπων", επεσήμανε ο Θόδωρος Τσίκας.

Σε σχέση με τις παροχές της κυβέρνησης, ο Θόδωρος Τσίκας επεσήμανε ότι συνήθως στην Ελλάδα γίνεται μια αποσπασματική συζήτηση. "Συζητούμε για κάποια επιδόματα, για κάποιες περικοπές συντάξεων ή μη, χωρίς να υπάρχει ένα συνολικό σχέδιο. Καθώς οι πόροι της χώρας είναι περιορισμένοι, πρέπει να υπάρξουν προτεραιότητες στο πού θα κατευθυνθούν. Οι νέοι πρέπει να είναι σε πρώτη προτεραιότητα" πρότεινε ο Θόδωρος Τσίκας. "Η χώρα έχει ανάγκη σοβαρές μεταρρυθμίσεις, ριζικές αλλαγές και μεγάλες τομές που θα απελευθερώνουν πόρους, και θα ανακατανέμουν εξουσίες, αρμοδιότητες και ανθρώπινο δυναμικό. Χωρίς αυτές θα κυνηγάμε την ουρά μας", είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο: