17 Απριλίου, 2019

Η ΕΕ απειλείται και όλοι ασχολούνται με τη σκανδαλολογία

Θανάσης Χειμωνάς

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού Θανάσης Χειμωνάς, στην εκπομπή του ΚΟΝΤΡΑ Channel "Χώρα εν Καμίνω" του δημοσιογράφου Πάνου Παναγιωτόπουλου

Για καταιγισμό σκανδαλολογίας σε μία εποχή που η δημόσια συζήτηση θα έπρεπε να περιστρέφεται γύρω από τις ευρωεκλογές, έκανε λόγο ο Θανάσης Χειμωνάς σε εμφάνιση του στην εκπομπή "Χώρα εν Καμίνω" στο ΚΟΝΤΡΑ Channel. "Εσείς είχατε το μεγαλύτερο σκάνδαλο", "το δικό σας κράτησε πιο πολύ", "εμείς όμως αθωωθήκαμε" αποτελούν τις μόνιμες επωδούς των τριών κομμάτων εξουσίας. "ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ασχολούνται με το ποιος έκανε τα λιγότερα σκάνδαλα, σε μια εποχή που η ύπαρξη της Ε.Ε. απειλείται" υπογράμμισε.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στις θαρραλέες αποφάσεις που πήρε το Ποτάμι κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής θητείας αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος: "Το έδειξε στις ψηφοφορίες για την ιθαγένεια, τα ομόφυλα ζευγάρια και την Συμφωνία των Πρεσπών η οποία κατεδάφισε τον μύθο ότι οι κάτοικοι της Βόρειας Μακεδονίας είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ξεκαθάρισε πως η γλώσσα τους είναι σλαβική". ολοκληρώνοντας τόνισε πως όλα αυτά "το Ποτάμι τα πλήρωσε ακριβά αλλά πιστεύω πως ο ελληνικός λαός θα καταλάβει ποιοι αγωνίζονται για το συμφέρον της χώρας και ποιοι απλώς νοιάζονται για το πως θα αυξήσουν τα ποσοστά τους".

Δείτε το βίντεο: