20 Μαρτίου, 2015

Η δημιουργική αμφισημία ήταν καταστροφική

του Χάρη Θεοχάρη Έχουμε καταφέρει να ενώσουμε τους 18 εταίρους εναντίον μας και χάσαμε άσκοπα πάρα πολύ χρόνο.

Στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, κ. Χάρης Θεοχάρης. Κατά τη διάρκεια πολιτικής συζήτησης, ο κ. Θεοχάρης εκτίμησε πως «έχουμε ενώσει τους 18 εταίρους εναντίον μας και χάσαμε άσκοπα χρόνο», ενώ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ότι «ελπίζουμε ο χρόνος που χάθηκε να έδωσε το μάθημα ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε ελάχιστος χρόνος ακόμη».

Ο κ. Θεοχάρης μίλησε για διαρκή αναφορά στις αποφάσεις της 22 Φεβρουαρίου και τόνισε πως η «δημιουργική αμφισημία» την οποία υιοθέτησε η κυβέρνηση απεδείχθη καταστροφική. Αναφέρθηκε στο ζήτημα αυτό, λέγοντας πως τόσο καιρό «διαφημίζαμε την αμφισημία, δηλαδή να καταλάβουμε άλλα εμείς και άλλα οι εταίροι, ως κάτι θετικό».

Στη συνέχεια και αναφερόμενος στο, μέχρι στιγμής, έργο της κυβέρνησης σημείωσε ότι «η μεταρρυθμιστική προσπάθεια της κυβέρνησης δεν έχει σφυγμό». «Είναι λογικό η κυβέρνηση να διαπραγματεύεται σθεναρά στην Ευρώπη», σχολίασε, «αλλά δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν μπορούν συγχρόνως να κυβερνήσουν».

Δείτε αποσπάσματα της συνέντευξης εδώ:

[youtube id="o-oZvEkYfKc"]

[youtube id="RFvmTRDNzZ4"]

* Ο Χάρης Θεοχάρης είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β΄ Αθήνας

20 Μαρτίου 2015, ΣΚΑΪ

διαβάστε επίσης