29 Νοεμβρίου, 2016

Οι αληθινοί comandante του… βολέματος

Σταύρος Θεοδωράκης

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζει τους δύο πρόσφατους διορισμούς, στο Φεστιβάλ Αθηνών και στο νεοσύστατο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, γράφοντας:

Υπάρχει κάτι καλύτερο από την επανάσταση. Η επανάσταση μαζί με μια κρατική θέση. Θα μου πεις «μα υπάρχουν θέσεις για όλους τους επαναστάτες»; Κι αν δεν υπάρχουν, εφευρίσκονται. Οι δύο τελευταίοι διορισμοί, στο Φεστιβάλ Αθηνών και στο νεοσύστατο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Και οι δύο επιλεγέντες είναι άσχετοι με το αντικείμενο που με χαρά και χωρίς σεμνότητα ανέλαβαν. Ο ένας ήταν στο οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα θα «διδάσκει» πολιτισμό, αν και πολύ φοβούμαι ότι τον μόνο πολιτισμό που έχει μελετήσει είναι… η πολιτιστική επανάσταση του Μάο (μπρρρ). Η άλλη διορισθείσα ήταν στην κίνηση «δεν πληρώνω». Τελεία. Και τώρα θα πληρώνεται (σε ευρώ βέβαια), για να μας πείθει ότι πρέπει να πληρώνουμε και για γραφείο πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη!
Τέτοιος κυνισμός και τέτοιο μικροαστικό βόλεμα από «ακτιβιστές» και μαρξιστές επαναστάτες μόνο αυτή η «πρώτη φορά Αριστερά» θα μπορούσε να επινοήσει. Αληθινοί comandante του… βολέματος.

Δείτε και σχολιάστε παρακάτω την ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη: