1 Μαΐου, 2019

Για την ομορφιά και τις μέλισσες

Ποτάμι

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς

Πελαργόνι, μαργαρίτα, τριαντάφυλλο, πυξάρι, δενδρολίβανο, δυόσμος, φασκόμηλο είναι μερικά από τα φυτά που επέλεξαν να αγοράσουν τα στελέχη του Ποταμιού, που το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς, μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, επισκέφτηκαν την ανθοκομική έκθεση στην Κηφισιά. Επέλεξαν, δηλαδή, φυτά που ελκύουν τις μέλισσες, σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν την καμπάνια της "Bee&be - Μελισσόκηποι παντού", μίας οργάνωσης που καλεί τους πολίτες να φυτεύουν μελισσόκηπους στις πόλεις.

“Μαζευτείτε με την παρέα σας ή φυτέψτε μόνοι σας ένα μελισσοκηπάκι σε γλάστρες ή ζαρντινιέρες, στην βεράντα του διαμερίσματος ή στον κήπο της πολυκατοικίας” είναι το κάλεσμα της "Bee&be - Μελισσόκηποι παντού".

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και τα στελέχη του Ποταμιού, μοίρασαν ένα φυλλάδιο ειδικά για την ανθοκομική έκθεση με τίτλο: “Η φύση είναι σαν την αλήθεια. Θέλει κάποιον να την προστατεύει. Ποτάμι. Αλήθειες Μόνο!”.

Στη φωτογραφία ο επικεφαλής του Ποταμιού με τις υποψήφιες ευρωβουλευτές του Κινήματος. Η Μαρία Δαμανακη κρατάει ένα πελαργόνι, η Τάνια Παλαμίδη ένα πυξάρι, η Όλγα Αυγουστάτου μια τριανταφυλλιά και η Κυριακή-Θεοδώρα Φιλάνδρα μία μαργαρίτα.

Μαζί τους και ο Γιάννης Παντελεάκης, Πρόεδρος της ανθοκομικής έκθεσης και Δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς.

Στην εξόρμηση του Ποταμιού συμμετείχαν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γεράσιμος Παπαδόπουλος και Παντελής Αβραμίδης.

06Β

Σχετικά