21 Ιουνίου, 2017

Eπιθυμούμε να φέρουμε φρέσκο αέρα στην πολιτική ζωή του τόπου

Γιώργος Μαυρωτάς

O Γιώργος Μαυρωτάς, το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή του Action 24 X2 με τον Γιάννη Πολίτη, αναφέρθηκε στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, στη διαπραγμάτευση κυβέρνησης και δανειστών, για το ενδεχόμενο συνεργασιών είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε με τη ΝΔ.

«Ο κ. Θεοδωράκης κατά την αποχώρησή του από το Μέγαρο Μαξίμου έκανε δηλώσεις για το αντικείμενο της συνάντησης με τον κ. Τσίπρα. Εκτός από το Κυπριακό και τη διαπραγμάτευση συζήτησαν και για θέματα παιδείας. Θεωρούμε ότι το νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή ο κ. Γαβρόγλου είναι οπισθοδρόμηση» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο κ. Μαυρωτάς σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν νομίζω καθώς το Ποτάμι δεν αυτοπροσδιορίζεται, καθώς έχει ένα συγκεκριμένο στίγμα, αυτά που πρεσβεύουμε δύσκολα θα βρουν απήχηση στον ΣΥΡΙΖΑ».

Σχολιάζοντας τις εξεταστικές επιτροπές ο κ. Μαυρωτάς είπε πως αυτές έχουν την ευθύνη να διενεργούν έρευνες για πολιτικά πρόσωπα. Ακόμη ο βουλευτής Αττικής τόνισε πως τα συνεχή αιτήματα της ΝΔ για εκλογές συσπειρώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τις παρεμβάσεις του Γιώργου Μαυρωτά

https://www.youtube.com/watch?v=-LfguZ6upgY&feature=youtu.be

* Ο Γιώργος Μαυρωτάς είναι γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου και βουλευτής Αττικής του Ποταμιού