16 Ιουλίου, 2018

Επίσκεψη στην Κρήτη του επικεφαλής του Γραφείου Αντιπροσωπείας της Ταϊβάν στην Ελλάδα, κ. Sherman Kuo

Σπύρος Δανέλλης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη στην Κρήτη, του Επικεφαλής με βαθμό Πρέσβη του γραφείου Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα κ. Sherman Kuo. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η χαρτογράφηση του χώρου για την περεταίρω σύσφιξη των οικονομικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ταϊβάν και Κρήτης. Τον επικεφαλής του Γραφείου Αντιπροσωπείας της Ταϊβάν συνόδευσε ο βουλευτής Ηρακλείου και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.

Ο κ. Kuo πέραν της συνάντησης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τους Δημάρχους Ηρακλείου και Χερσονήσου, είχε συνεργασίες με τα ερευνητικά ιδρύματα ΙΤΕ και ΙΘΑΒΙΚ, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και μέλη της Διοίκησης του ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ Επιμελητηρίου Ηρακλείου, καθώς και με το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης.

Ο κ. Kuo δεν παρέλειψε να εκφράσει το κοινωνικό του πρόσωπο, επισκεπτόμενος τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου. Τέλος, ξεναγήθηκε στο Μινωικό παλάτι της Κνωσού και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, ενώ επίσης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και τα Ανώγεια.

Οι επαφές αυτές σκοπό έχουν την οικοδόμηση δικτυώσεων για την δημιουργία οικονομικών – επενδυτικών ευκαιριών, καθώς και ανταλλαγών και συνεργασιών στο πεδίο έρευνας και τεχνολογίας.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη συνάντηση: