18 Ιουλίου, 2016

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Ποταμιού στο Δήμο Φυλής

Γιώργος Μαυρωτάς

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου, αντιπροσωπεία του Ποταμιού αποτελούμενη από τον Βουλευτή Αττικής Γιώργο Μαυρωτά και τα μέλη της ΜΕ.ΣΥ.Α., Πέτρο Βιριβίλη, Γραμματέα της Τ.Ο. Φυλής και Θανάση Βασιλείου, Αναπληρωτή Γραμματέα της Τ.Ο. Φυλής, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν δύο από τα μείζονα θέματα που αφορούν τον Δήμο, δηλαδή η αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής σε συνδυασμό και με την ασφάλεια των αστικών συγκοινωνιών, και το μέλλον της Χωματερής και παρουσιάστηκαν από πλευράς Δημοτικής Αρχής οι δράσεις στην επίλυση των σχετικών προβλημάτων, καθώς επίσης και προγράμματα του Δήμου στην κατεύθυνση της εξοικονόμησης πόρων και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής, όπως η ενεργειακή αυτοδυναμία των δημοτικών κτιρίων και η επέκταση των χώρων πρασίνου και των αθλητικών υποδομών. Συζητήθηκε, τέλος, το πρόβλημα της σχολικής διαρροής και της εκπαίδευσης των Ρομά με στόχο την κοινωνική τους ένταξη.

Ο κ. Παππούς ευχαρίστησε τα τοπικά στελέχη του Ποταμιού κ.κ. Βιρβίλη και Βασιλείου για το συνεχές και έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τα ζητήματα του Δήμου ενώ ο κ. Μαυρωτάς επεσήμανε ότι τα θέματα του Δήμου αναδεικνύονται από πλευράς του και σε επίπεδο κοινοβουλευτικού ελέγχου, δίνοντας ως παράδειγμα την προσφάτως κατατεθείσα ερώτηση περί Χωματερής.

Οι δύο πλευρές διαπίστωσαν τη χρησιμότητα της συνάντησης και συμφώνησαν να συνεχίσουν την επικοινωνία ώστε να εξυπηρετηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι πολίτες της περιοχής.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την επίσκεψη: