16 Ιανουαρίου, 2015

Επεξεργαζόμαστε θέσεις και υποστηρίζουμε ορθολογικές λύσεις

του Γιώργου Τσαούση Βρήκα ανθρώπους σαν εμένα, που έχουν δουλέψει στη ζωή του και που πιστεύουμε τα ίδια πράγματα.

Ο Γιώργος Τσαούσης μίλησε την Παρασκευή στη Βεργίνα Τηλεόραση και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην πολιτική, τη σύμπλευση με το Ποτάμι και τις αναγκαίες διαπραγματεύσεις που επιτάσσει η κατάσταση.

«Βρήκα ανθρώπους σαν εμένα, που έχουν δουλέψει στη ζωή του και που πιστεύουμε τα ίδια πράγματα» είπε, μεταξύ άλλων, και δήλωσε πως θα μπορούσε να μετέχει στο πολιτικό σκηνικό «μόνο με το Ποτάμι».

Στο Ποτάμι «ιδεολογικά στεγανά δεν έχουμε», είπε και χαρακτήρισε το Ποτάμι ως «το νέο σύγχρονο κέντρο».
Όπως τόνισε ο κ. Τσαούσης, «επεξεργαζόμαστε θέσεις και υποστηρίζουμε ορθολογικές λύσεις, γεγονός που βοηθά τόσο τη διείσδυσή μας σε άλλους χώρους όσο και εμάς τους ίδιους στις διαπραγματεύσεις».

Συμφώνησε επιπλέον με την προσέγγιση του Ποταμιού και δήλωσε πως «το Ποτάμι είναι έτοιμο να συνεργαστεί σε κυβερνητικό επίπεδο».

«Έχουμε διαφωνίες σε πρακτικά ζητήματα και με τα δυο μεγάλα κόμματα, αλλά θα πούμε ακόμα και δυσάρεστες αλήθειες» είπε ο λ. Τσαούσης, απαντώντας στο εάν αισθάνεται πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ ή στη ΝΔ. «Δεν κουβαλάμε αμαρτίες, δεν έχουμε να ξοφλήσουμε γραμμάτια» επεσήμανε ενώ προέτρεψε τον κόσμο να δοκιμάσει πρώτα τη λύση του Ποταμιού και το "καινούριο" που φέρνει στην πολιτική.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του εδώ:

[youtube id="m3TQAkXGQl4"]

* Ο Γιώργος Τσαούσης είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης

16 Ιανουαρίου, Βεργίνα Τηλεόραση