29 Φεβρουαρίου, 2016

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Γιάννης Παπανικολάου

Ως μέλος της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού, που αποτελείται κατά τεκμήριο από ανθρώπους μέσης ηλικίας και πάνω, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό μου για τα νέα παιδιά που έδωσαν τόση ορμή, φρεσκάδα και ποιότητα στο Συνέδριο μας.

Με τον παρά την ηλικία τους μεστό και ώριμο πολιτικό τους λόγο, με το ήθος τους , τα κοσμοπολίτικα χαρακτηριστικά τους,με τον ενθουσιασμό και το πάθος τους σφράγισαν το Συνέδριο.
Μας όπλισαν με δύναμη και μας ενέπνευσαν αισθήματα αφενός ευθύνης να μην τους απογοητεύσουμε αφετέρου αισιοδοξία ότι υπάρχει και μια άλλη νέα Ελλάδα που έρχεται για να αναλάβει τα εθνικά μας ηνία και να μας οδηγήσει στη ευρωπαϊκή κανονικότητα και αξιοπρέπεια
Μεγάλες ευχαριστίες οφείλουμε και σε όλους όσους δούλεψαν με αυταπάρνηση νύχτα μέρα όλο αυτό το διάστημα μέχρι χθες το βράδυ ,ώστε να μπορέσουμε εμείς οι υπόλοιποι να συμμετάσχουμε σ’αυτό το ιστορικό Συνέδριο που θα σφραγίσει τη μελλοντική πορεία του Κινήματος μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν γιατί μου ξαναδώσατε ελπίδα ότι αξίζει να τη δώσουμε τη μάχη. Οτι δεν έχουν ακόμα χαθεί τα πάντα.
Από αύριο(άντε μεθαύριο για να ξεκουράσουν λίγο και κάποιοι) όλοι στον αγώνα. Δεν περισσεύει κανένας γι’αυτή τη μακρά και δύσκολη διαδρομή μέχρι να βγούμε στη θάλασσα.

* Ο Γιάννης Παπανικολάου είναι μέλος της Επιτροπής Διαλόγου

Σχετικά