12 Φεβρουαρίου, 2018

Έμπαινες;

Γιώργος Δημακόπουλος

Ιστορίες για αγρίους

Υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που ποτέ δεν γίνονται είδηση. Στην Bουλή κάποια κόμματα (άγνωστο ποια) είχαν κάτι προβληματάκια με την διαχείριση των οικονομικών τους. Κανείς δεν ασχολείται. Ο τίτλος στα ψιλά των ΜΜΕ ήταν: «η Επιτροπή ελέγχου δημοσίευσε την έκθεσή της ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων για το έτος 2015». Δεν χρειάζεται να εξεταστεί τίποτα άλλο. Αντί για τα οικονομικά της προηγούμενης χρονιάς, είμαστε 3 χρόνια πίσω. Αφήνουμε τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται να σβηστεί ό,τι κάνει τζιζ. Αν έμπαινες στο link θα παρατηρούσες το τραγικότερο, ότι η «έκθεση» έχει γίνει download μόλις 55 φορές. Αποδεδειγμένα δεν ασχολείται κανείς. Γιατί ως γνωστόν, «θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα».

Ένα τηλεοπτικό κανάλι που πρόσφατα έμπαιναν 2 νέοι μέτοχοι λεφτάδες κατεβάζει ρολά γιατί τα 3 αφεντικά αποφάσισαν ότι δεν τους συμφέρει η επένδυση και προτίμησαν να χάσουν κάτι εκατομμύρια. Οι τηλεθεατές το γλεντάνε για τους 400 άνεργους και το off του καναλιού, ενώ ξέρουν ότι τα χρέη του καναλιού στις τράπεζες (που σταδιακά μειώνονταν από τις διαφημίσεις για τις κονσέρβες επαναλήψεις), τώρα θα περάσουν στις πλάτες τους!

Στις φαρμακευτικές κάνουν πάρτι, ακόμα κάνουν. Το σκάνδαλο θα κάνει τον θόρυβο που χρειάζεται ο Τσίπρας, και μετά θα ξεφουσκώσει. Οι περιγραφές των μαρτύρων είναι γελοίες. Η επιλογή των κατηγορούμενων πολιτικών περίεργη. Περισσότερο περίεργη η απουσία κάποιων άλλων. Το τρελό πάρτυ του 2004-2009 έχει κατηγορούμενο υπουργό, αλλά ο πρωθυπουργός του μένει στην απέξω. Η σιωπή είναι χρυσός. Οι δημοσιογράφοι ρωτούν τους κύκλους τι έχει να πει ο σιωπηλός. Οι κύκλοι απαντούν ότι ο σιωπηλός θα μιλήσει όταν πρέπει. Ο όρκος της σιωπής μετράει 8 χρόνια. Η σικέ κατάθεση ενός μάρτυρα λέει περισσότερα «Ο υπουργός Υγείας κ Αβραμόπουλος παρέσυρε τον τότε πρωθυπουργό, ο οποίος τελούσε εν αγνοία»!! Αυτόν τον καημένο τον τότε πρωθυπουργό, όλοι στην κυβέρνηση του τον έμπαιναν χαζό και σε πλήρη άγνοια. Δεν ήξερε τίποτα, δεν ασχολιόταν με τίποτα. Οι μόνοι υπουργοί από το 2007 και μετά που μένουν εκτός του κατηγορητηρίου των ΣΥΡΙΖΑνελ είναι η Ξενογιαννακοπούλου και η Γεννηματά. Περίεργο;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.

* Ο Γιώργος Δημακόπουλος είναι μέλος της ΜΕΣΥΑ

Σχετικά

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com