1 Απρίλιος, 2015

Εμείς επιδιώκουμε συγκλίσεις

Κώστας Μπαργιώτας

Ο βουλευτής Λάρισας και υπεύθυνος του τομέα Υγείας του Ποταμιού, κ. Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 98,4.

Ξεκινώντας από τη διαπραγμάτευση και ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι η συμφωνία προχωρά με γοργούς ρυθμούς ή ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία, ο κ. Μπαργιώτας εξέφρασε την ελπίδα η αλήθεια να βρίσκεται κάπου στη μέση, για το καλό της χώρας. Ωστόσο, όπως επεσήμανε «δεν έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία και έτσι θα πρέπει να βασιστούμε στις διαβεβαιώσεις εκατέρωθεν».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως «Η πολιτική αντίληψη που διαμορφώνει τα πολιτικά θεάματα είναι συγκεκριμένη και δίνει την εντύπωση ότι την κρίση την έφεραν τα μνημόνια. Στην πραγματικότητα, η κρίση και η χρεοκοπία της χώρας οδήγησαν στο μνημόνιο». Γι' αυτό τον λόγο ο κ. Μπαργιώτας εκτίμησε ότι η κυβέρνηση εθελοτυφλεί σε κάποια πράγματα και εξετάζει τα τεκταινόμενα από λάθος βάση.

Ο βουλευτής του Ποταμιού δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη γραμμή της κυβέρνησης, η οποία φαίνεται να εφαρμόζει την παλαιά κομματική γραμμή του ΠΑΣΟΚ «Ή εμείς ή αυτοί». Ο κ. Μπαργιώτας, ερωτηθείς σχετικά με το ζήτημα αυτό, ξεκαθάρισε ότι πιστεύει πως η πολιτική που διχάζει τον λαό είναι αρκούντος επικίνδυνη για τη χώρα και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ελπίζουμε πως αυτή η γραμμή δεν θα περάσει. Εμείς επιδιώκουμε συγκλίσεις».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

* Ο Κωνσταντίνος Μπαργιώτας είναι βουλευτής Λάρισας και υπεύθυνος του τομέα Υγείας

Αθήνα 984