7 Μάρτιος, 2016

Ελπίζουμε στην στήριξη του ελληνικού λαού περισσότερο από οποιoνδήποτε άλλο

Ποτάμι

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Πρέσβης της​ Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα κ. Marwan Emile Toubassi στα γραφεία του Ποταμιού για να μεταφέρει προσωπικά το μεγάλο ευχαριστώ του παλαιστίνιου ηγέτη Μαχμούτ Αμπάς προς τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη για την κοινοβουλευτική στήριξή του στο ψήφισμα της Ελληνικής Βουλής υπέρ της αναγνώρισης κράτους της Παλαιστίνης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης του εξέφρασε το φόβο του ότι σε αυτή τη χρονική συγκυρία η Ευρώπη έχει απορροφηθεί από την προσφυγική κρίση και δεν κοιτάει να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών. Ο επικεφαλής του Ποταμιού μίλησε και για τη χαμένη ευκαιρία της δεύτερης θητείας του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να λύσει το Παλαιστινιακό .

Από την πλευρά του ο Πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής κ. Toubassi ενημέρωσε τον επικεφαλής του Ποταμιού για την πρωτοβουλία που έχει πάρει η γαλλική κυβέρνηση να συγκληθεί διεθνής συνδιάσκεψη για το Παλαιστινιακό. Πρωτοβουλία που ο κ.Toubassi θα ήθελε να στηρίξει και η Ελλάδα. Οπως είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη ελπίζουμε στην στήριξη του ελληνικού λαού περισσότερο από οποιoνδήποτε άλλο γιατί η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ αποικιοκρατική δύναμη και οι Ελληνες έχετε ζήσει κάτω από τον ζυγό των ξένων.

Σχετικά