24 Φεβρουάριος, 2015

Έλα κι εσύ στο Ποτάμι

Ποτάμι

Το Ποτάμι εφαρμόζει στην πράξη όσα διακηρύττει και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την στελέχωση του κέντρου υποστήριξης της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος που έχεις γνώση, όρεξη, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, διακατέχεσαι από αίσθημα ευθύνης για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και πιστεύεις ότι κάποια από τις θέσεις που ακολουθούν σε περιγράφει μπες κι εσύ στο Ποτάμι!

Αναζητούμε δημοσίους υπαλλήλους που είναι επαγγελματίες και θέλουν να επενδύσουν την γνώση τους και τον επαγγελματισμό τους για να ακούγεται η φωνή της λογικής και της επιστήμης τους στο ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν αναζητούμε υπαλλήλους που βλέπουν τη Βουλή ως μια ευκαιρία να αποφύγουν την ευθύνες και τον φόρτο εργασίας. Υποσχόμαστε πολλή δουλειά, δύσκολα ωράρια αλλά και μια ανεπανάληπτη αίσθηση προσφοράς και δημιουργίας.

Στείλε το βιογραφικό σου μέχρι τις 13 Μαρτίου 2015 στο [email protected]/, σημειώνοντας για ποια από τις θέσεις ενδιαφέρεσαι. Το Ποτάμι θα χειριστεί κάθε βιογραφικό με απόλυτη εχεμύθεια. Εκείνες κι εκείνοι των οποίων τα βιογραφικά ανταποκρίνονται σε κάποια από τις προτεινόμενες θέσεις, θα κληθούν σε συνέντευξη, ώστε να επιλεγούν αυτοί μπορούν να εργαστούν υπό πίεση εντός μιας ομάδας που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ποτέ στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις μπορούν να διατεθούν σε γραφεία βουλευτών και στο Ποτάμι (βλ. κωδικοποιημένες τις ισχύουσες διατάξεις στο παράρτημα Ι). Ιδιαίτερα καλούμε τους απόφοιτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι εκτιμούν ότι μπορούν να συνδράμουν στην θεσμική ενίσχυση της χώρας.

Το Ποτάμι, όπως έχει ήδη δηλώσει, θα κάνει ελάχιστη χρήση του δικαιώματος που του παρέχει ο νόμος να ζητήσει τη διάθεση δημοσίων υπαλλήλων και γι’ αυτό οι θέσεις που περιγράφουμε παρακάτω είναι 26.

Μάθετε περισσότερα για τις θέσεις και την διαδικασία εδώ.

 

διαβάστε επίσης