29 Μαρτίου, 2017

Διορίζουν σαν να μη υπάρχει αύριο..

Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα

Στο Ράδιο Σταγών και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκιάτα φιλοξενήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου η Γραμματέας της Τ.Ο Το Ποτάμι Ν.Τρικάλων κ. Ζαχαρούλα Γιαβρούτα - Λούδα σχολιάζοντας τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Για το θέμα της καθυστέρησης της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης από την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α ανέφερε: Είναι καταστροφική για την ελληνική οικονομία η μη περάτωση της δεύτερης αξιολόγησης. Συνεχώς αναφέρουν ό,τι διαπραγματεύονται, αλλά δεν μας λένε τι ακριβώς διαπραγματεύονται. Το Ποτάμι έχει ζητήσει επανειλημμένα ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Από την αρχή της διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α προτείναμε την Εθνική Ομάδα διαπραγμάτευσης, ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α επέλεξε μόνος του να φέρει σε πέρας τις συζητήσεις με τους εταίρους, όλοι μας βιώνουμε την αδιανόητη για τον ανθρώπινο νου προχειρότητα των δικών τους διαπραγματεύσεων.

Οι μεσαίες επιχειρήσεις στενάζουν.
Διορίζουν σαν να μην υπάρχει αύριο, κατασπαταλούν δημόσιο χρήμα χωρίς να σκέφτονται την πραγματική κοινωνία και οικονομία. Ό,τι έκανε το ΠΑ.ΣΟ.Κ 20 χρόνια στo δημόσιο τομέα, και η Νέα Δημοκρατία τις περιόδους που κυβέρνησαν, οι σημερινοί τα έκαναν όλα μέσα σε 2 χρόνια.

Για το θέμα της πώλησης της ΔΕΗ είπε: Είμαστε θετικοί να πωληθούν τμήματα της ΔΕΗ, δεν επιθυμούμε να επιβαρύνουμε την τσέπη των καταναλωτών και οι μισθοί των εργατοπατέρων της ΔΕΗ να μην μειώνονται, κάποια στιγμή το πελατειακό κράτος πρέπει να σταματήσει. Υπάρχει και κόσμος εκτός αυτού.
Στο Ποτάμι κάναμε ολοκληρωμένη πρόταση, για τη δημόσια διοίκηση, προτάσεις που ούτε το ΠΑ.ΣΟ.Κ ούτε η Νέα Δημοκρατία τολμούν να πούνε στον ελληνικό λαό φοβούμενοι την εκλογική τους πελατεία.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με θέματα της τοπικής επικαιρότητας, όπως η ανακατασκευή της γέφυρας προς τη Διάβα Καλαμπάκας και δραστηριότητες αρχής της θερινής τουριστικής περιόδου της ευρύτερης περιοχής.

Ακούστε τη συνέντευξη:

*Η Ζαχαρούλα Γιαβρούτα Λούδα είναι Γραμματέας της Τ.Ο Το Ποτάμι Ν.Τρικάλων