11 Σεπτέμβριος, 2015

Δύο πόλεις, δύο debate

Ποτάμι

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανταποκρινόμενος στα αιτήματα δημοσιογράφων της περιφέρειας θα προχωρήσει σε δύο διαδοχικά debate στην Πάτρα και την Λάρισα.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην Πάτρα  θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και πολιτών σε ένα διαφορετικό, ανοικτό debate, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό (Ρήγα Φεραίου 106).

Τις ερωτήσεις θα θέσουν οι δημοσιογράφοι: Παντελής Κούτσικος (Αχελώος TV), Έφη Καρούνια (Best Μεσσηνίας), Νίκος Γιαπρακάς (Ionian Channel), Παναγιώτης Φωτεινόπουλος (ORT TV), Παναγιώτης Ρηγόπουλος (PLP).

Την επόμενη μέρα, στις 15 του μήνα, ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επισκεφτεί τη Λάρισα, όπου θα πραγματοποιηθεί debate στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Divani Palace (Παπαναστασίου 19). Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα απαντήσει στις ερωτήσεις των Ανδρέα Γιουρμετάκη (TRT), Γιώργου Ρούστα (εφημερίδα Ελευθερία), Θώμης Παληού (STAR Κεντρικής Ελλάδας), Γιάννη Κολλάτου (Θεσσαλία TV).

Οι πολίτες μπορούν να στείλουν τις ερωτήσεις τους προς τον επικεφαλής του Ποταμιού στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] Αν οι δημοσιογράφοι επιλέξουν τα ερωτήματά τους θα τα θέσουν στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Και τα δύο debate θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω streaming από το site του Ποταμιού.