7 Ιανουαρίου, 2015

Δεν θα γίνουμε όπως οι άλλοι

της Χλόης Βλασσοπούλου Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι σε άλλα κόμματα. Βρίσκονται όμως εγκλωβισμένοι στους κομματικούς μηχανισμούς. Σε αυτό ακριβώς διαφέρει το Ποτάμι.

Σαφείς απαντήσεις ως προς το τι προτίθεται να πράξει το Ποτάμι, έδωσε η υπεύθυνη του τομέα Υποδομών και Μεταφορών του Ποταμιού και ακαδημαϊκός Χλόη Βλασσοπούλου.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στη δημόσια τηλεόραση η κ. Βλασσοπούλου δήλωσε πως «θα παλέψουμε για την τρίτη θέση, ώστε να μπορέσουμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα μας» και κατήγγειλε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πως «αναλώνονται στην κινδυνολογία, ενώ η χώρα χρειάζεται συναίνεση και συνεργασίες».

«Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι σε άλλα κόμματα. Βρίσκονται όμως εγκλωβισμένοι στους κομματικούς μηχανισμούς. Σε αυτό ακριβώς διαφέρει το Ποτάμι. Δεν έχουμε αυτούς τους παλαιοκομματικούς μηχανισμούς», πρόσθεσε, επισημαίνοντας πως «όλοι μέσα στο Ποτάμι έχουμε εμπειρία. Δεν έχουμε εμπειρία σαν επαγγελματίες πολιτική. Υπάρχει όμως η Επιτροπή Δια Ταύτα, η οποία διαρκώς παράγει πολιτικές θέσεις».

Διευκρίνισε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις προεκλογικές συνεργασίες του Ποταμιού, πως «έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα και θέσεις, αναρτημένες στο διαδίκτυο. Οι οργανισμοί που στηρίζουν το Ποτάμι συμφώνησαν με αυτές τις θέσεις» και πρόσθεσε πως «δεν θα γίνουμε όπως οι άλλοι. Δεν έχουμε μικροπολιτικές βλέψεις, ούτε έχουμε ενταχθεί σε πελατειακά συστήματα. Το Ποτάμι είναι η φωνή της λογικής. Λέμε όχι στα κομματικά συμφέροντα, ναι στα συμφέροντα του τόπου και των πολιτών».

[youtube id="rtQTzmiuIeg"]

[youtube id="f2amoSENoTE"]

[youtube id="rEfkX3nNbvI"]

* Η Χλόη Βλασσοπούλου είναι υπεύθυνη του Τομέα Υποδομών και Μεταφορών και μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής

7 Ιανουαρίου 2015, ΝΕΡΙΤ