20 Σεπτεμβρίου, 2018

Δεν θα έμπαινα ποτέ σε ένα κόμμα που θα λειτουργούσε σαν δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ

Θανάσης Χειμωνάς

Είναι αστεία πράγματα κόμματα να κάνουν εμπάργκο σε κανάλια και δημοσιογράφους, είπε ο Θανάσης Χειμωνάς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο συγγραφέας και στέλεχος του Ποταμιού ερωτηθείς σχετικά, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που ξεκίνησε εδώ και χρόνια το εμπάργκο σε σταθμούς και δημοσιογράφους αρχής γενομένης από την τότε ΝΕΡΙΤ και την εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega.

To θέμα είναι να βοηθήσουμε στον διάλογο είπε ο κ. Χειμωνάς. Και συμπλήρωσε πως πέραν από κάποιους φανατικούς που θα πουν «α ωραια κανείς δεν πάει στην ΕΡΤ», ο υπόλοιπος κόσμος ενοχλείται αφενός από το εμπάργκο και αφετέρου δεν ακούγεται η φωνή της ΝΔ με αποτέλεσμα να της γυρνάει μπούμερανγκ.

Ενώ, ερωτηθείς συγκεκριμένα για όσα είπε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Σωτήρης Καψώχας, για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Θανάσης Χειμωνάς ανεφερε πως ήταν αδιανόητα και απαράδεκτα.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών τόνισε ότι στο Ποτάμι υπάρχει μια τάση υπερψήφισής της στη Βουλή, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση το Ποτάμι να γίνει «αντικαμμένος». «Τέτοιο σενάριο δεν υπάρχει, δεν υπήρχε. Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ σε ένα κόμμα που θα λειτουργούσε σαν δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.

«Αποφασίσαμε να μη λειτουργούμε σαν ΑντιΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εμείς να κάνουμε το αντίθετο. Είναι κάποια πράγματα πιο σημαντικά από το αν θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα ή σε 3 εβδομάδες», κατέληξε ο Θανάσης Χειμωνάς.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

*Ο Θανάσης Χειμωνάς είναι στέλεχος του Ποταμιού

Πηγή: ΣΚΑΪ