14 Απριλίου, 2015

Δεν υπάρχει συντονισμός στην κυβέρνηση

Στρατής Μούγερ

Ο πολιτικός υπεύθυνος του τομέα Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνισμού και ΜμΕ, κ.Στρατής Μούγερ, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή "Έξι-Δέκα" της ΝΕΡΙΤ.

Μεταξύ άλλων, ο κ.Μούγερ είπε χαρακτηριστικά ότι «Δεν υπάρχει συντονισμός στην κυβέρνηση». Αναφερόμενος μάλιστα στην στάση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ.Πανούση σχολίασε: «Δεν νοείται ένας υπουργός που απλά να γράφει άρθρα. Ο υπουργός είναι εκεί για να κυβερνά και να παίρνει το πολιτικό κόστος των αποφάσεών του».

Ο κ.Μούγερ δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί στο ζήτημα των μεταναστών και ο ίδιος τοποθετήθηκε λέγοντας ότι το θέμα της μετανάστευσης είναι ένα ζήτημα το οποίο είναι υπαρκτό και θα συνεχίσει να διογκώνεται. «Έχουμε μια εντελώς λάθος πολιτική, η οποία εντείνει και το κύμα μεταναστών που στέλνει η Τουρκία προς τη χώρα μας» ανέφερε στη συνέχεια. Πρότεινε, ωστόσο, ενίσχυση της FRONTEX, χάραξη διαφορετικής πολιτικής απέναντι στην Τουρκία στο διμερές κομμάτι και Ενίσχυση από την ΕΕ με ευρύτερη λύση για το θέμα των μεταναστών και όχι μόνο με κονδύλια.

Δείτε τα αποσπάσματα της συνέντευξης εδώ:

* Ο Στρατής Μούγερ είναι πολιτικός υπεύθυνος του τομέα Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνισμού και ΜμΕ

ΝΕΡΙΤ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com