18 Φεβρουάριος, 2015

Δεν μπορεί να συνεχίζονται τα μεγάλα λόγια. Χρειάζονται μεγάλες πράξεις

Σπύρος Λυκούδης

Στα Παραπολιτικά fm και την Έλλη Στάη μίλησε την Τετάρτη ο Σπύρος Λυκούδης. Ο ΣΤ’ αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α’ Αθήνας σημείωσε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην προεδρική εκλογή, πως «ο Νίκος Αλιβιζάτος έχει μια γνωστή επιστημονική και πολιτική διαδρομή. Τα πολιτικά στοιχεία που αναζητούμε και που θα δώσουν έναν ιδιαίτερο τονισμό στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι αυτά που συγκεντρώνει ο Νίκος Αλιβιζάτος».

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Προκόπη Παυλόπουλο «εκφραστή του Καραμανλισμού και εκπρόσωπο του συντηρητικού χώρου». «Τον τιμώ προσωπικά, δεν ψηφίζω αρνητικά απέναντί του, βρίσκεται όμως σε μια πολιτική απόσταση από αυτά που εμείς έχουμε στο μυαλό μας», επεσήμανε.

Αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης να αιτηθεί παράταση της δανειακής σύμβασης, τόνισε ότι: «αυτή η κίνηση δείχνει ότι υπάρχει μια συνειδητοποίηση από την πλευρά της κυβέρνησης ότι τα πράγματα είναι στο απροχώρητο και ότι δεν μπορεί να συνεχίζονται τα μεγάλα λόγια». «Χρειάζονται και μεγάλες πράξεις» είπε και κατέληξε εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια».

* Ο Σπύρος Λυκούδης είναι ΣΤ' αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α' Αθήνας

Παραπολιτικά fm 90,1