17 Ιανουαρίου, 2015

Δεν αντέχει η δημοκρατία μας παιχνίδια από την ακροδεξιά

του Γιάννη Κωνσταντίνου Το πολιτικό δυναμικό της χώρας μας είχε από καιρό πάψει να σκέφτεται δημιουργικά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Κωνσταντίνου μίλησε για το πολιτικό σύστημα, το Ποτάμι και τις λύσεις που αυτό προτείνει. Ο κ. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στην πολύ επιτυχημένη συγκέντρωση του Ποταμιού στη Θεσσαλονίκη στις 11 Ιανουαρίου και στάθηκε στα νέα πρόσωπα που έχει φέρει το Ποτάμι στο προσκήνιο.

«Το Ποτάμι απευθύνεται σε κόσμο που παλαιότερα ψήφιζε κάτι άλλο, από το οποίο τώρα έχει απογοητευθεί» , δήλωσε στη συνέντευξή του ο κ. Κωνσταντίνου, ερωτηθείς σχετικά με το κοινό του Ποταμιού.

«Το πολιτικό δυναμικό της χώρας μας είχε από καιρό πάψει να σκέφτεται δημιουργικά« τόνισε στη συνέχεια, ενώ συμπλήρωσε πως «το πολιτικό σύστημα καταρρέει τώρα υπό το βάρος αυτής της ανυπαρξίας του».

Σχετικά με το ενδεχόμενο ανάδειξης της Χρυσής Αυγής ως τρίτης δύναμης της χώρας, ο κ. Κωμσταντίνου επεσήμανε: «Δεν αντέχει η δημοκρατία μας παιχνίδια από την ακροδεξιά».

Τέλος, αναφορικά με τη δημιουργία του κινήματος, υποστήριξε: «Το δικό μας κίνημα συγκροτείται τώρα και το μεγάλο στοίχημα είναι να βγει η κοινοβουλευτική ομάδα και να αναπτύξει τις δικές της συλλογικότητες»,

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

* Ο Γιάννης Κωνσταντίνου είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης

17 Ιανουαρίου 2015