26 Απριλίου, 2019

Χρόνια Πολλά πατριώτες, να σκεφτούμε το μέλλον των παιδιών μας

Ποτάμι

Ο Σταύρος Θεοδωράκης από το παζάρι στις Βουκολιές των Χανίων

Στο ιστορικό παζάρι των Βουκολιών Χανίων βρέθηκε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού μαζί με τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του Ποταμιού Αναστάση Περράκη και Κωνσταντίνο Καλαφατάκη και στελέχη του Ποταμιού από τον Νομό Χανίων, περιηγήθηκε στους πάγκους του παζαριού, εξήρε την ποιότητα των προϊόντων της κρητικής γης και συνομίλησε με παλιούς και νέους φίλους που συνάντησε εκεί.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους και ζήτησε από τους πολίτες να πάνε στην κάλπη με καθαρό μυαλό και να σκεφτούν το μέλλον της χώρας.

Η δήλωση που έκανε στην ΕΡΤ έχει ως εξής:

Κάνουμε μια μεγάλη περιοδεία σε όλη τη χώρα. Ένας μικρός σταθμός στα Χανιά γιατί θέλουμε να πούμε στους Έλληνες πολίτες ότι πρέπει να σκεφτούν το μέλλον των παδιών τους, το μέλλον της χώρας, το μέλλον της Ευρώπης. Η ψήφος της 26ης Μαΐου είναι πολύ σημαντική. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή ανάσταση.

Πως βλέπετε τον αγώνα για τις ευρωεκλογές;

Οι άνθρωποι στέκονται δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια. Προσπαθούμε να τους πείσουμε ότι εκτός από συμπαράσταση, εκτός από έναν καλό λόγο, θέλουμε και την ψήφο τους και ελπίζω να το καταφέρουμε. Το δικό μας σχέδιο είναι πολύ συγκεκριμένο. Δεν υπάρχει καλύτερο σπίτι από την Ευρώπη, αλλά θέλουμε μια Ευρώπη που θα περάσει μέσα από μία καινούργια Αναγέννηση. Γιατί μπορούμε να καταφέρουμε πολύ περισσότερα και ως Έλληνες και ως Ευρωπαίοι. Αυτή είναι η πρότασή μας, αυτή είναι η πρόταση του Εμανουέλ Μακρόν. Η Ευρωπαϊκή Αναγέννηση για το μέλλον των παιδιών μας.

Η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη που έγινε στα κρητικά μέσα έχει ως εξής:

Όπως ξέρετε, ταξιδεύουμε σε όλη τη χώρα συζητάμε με τους πολίτες, τους ακούμε, μας ακούνε με στόχο στις 26 Μάη να έρθει πολύς κόσμος στις κάλπες και να πουν ναι στην Ευρωπαϊκή Αναγέννηση για την οποία "πολεμά" το Ποτάμι. Θέλω να πω χρόνια πολλά στους πατριώτες μου, με καθαρό μυαλό να σκεφτούν το μέλλον των παιδιών τους, το μέλλον της χώρας, το μέλλον της Κρήτης και το μέλλον της Ευρώπης σε ένα μήνα από τώρα.

Δείτε τη δήλωση:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Παττακός