5 Αύγουστος, 2016

Χαιρετισμός του Σταύρου Θεοδωράκη στο 8ο Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών

Ποτάμι

«Το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται». Με αυτή τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη από τον Καπετάν Μιχάλη, έκλεισε τον χαιρετισμό του ο Σταύρος Θεοδωράκης στο 8ο Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού χαιρετίζοντας τη συνάντηση Σωματείων Κρητών απ' όλο τον κόσμο, είπε ότι «στα σωθικά των κρητικών πάντα υπάρχει μια σπίθα, που πολλές φορές γίνεται φλόγα. Και για να διατηρήσουμε αυτή τη φλόγα, το Ποτάμι πρότεινε στις άλλες πολιτικές δυνάμεις να δοθεί δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού. Δυστυχώς δεν μας άκουσαν και για άλλη μια φορά τους καλούμε να παραμερίσουμε τις κομματικές μας διαφορές και να συμφωνήσουμε ώστε να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού. Άλλωστε όπως επεσήμανε, πολλές φορές το ενδιαφέρον των ανθρώπων που έχουν φύγει από τη χώρα μας είναι μεγαλύτερο ακόμα και από τη δική μας έγνοια».

Τον Σταύρο Θεοδωράκη στο 8ο Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, συνόδευαν τα στελέχη του Ποταμιού Βάσω Λίπα, Γιώργος Αεράκης, Ελένη Μπρεδάκη, Νικόλας Φουρναράκης και Κυριάκος Καραγιώργης.

αριστερά: Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηνάιος
δεξιά: Ο επικεφαλής του Ποταμιού μαζί με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη

sinkr3Ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθύνει χαιρετισμό

sinkr2Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο βήμα. Αριστερά ο Μανώλης Βεληβασάκης, πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών παρακολουθεί