8 Φεβρουαρίου, 2017

Ας κάνουν λίγο κράτει, όσοι νομίζουν ότι καβάτζωσαν την επόμενη θητεία τους

Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα

Στην εκπομπή του Κώστα Καραποστόλη «τους ζυγούς λύσατε» στο Ράδιο Ζυγό(FM100/Τρίκαλα) φιλοξενήθηκε η Γραμματέας της Τ.Ο Το Ποτάμι Ν.Τρικάλων για να σχολιάσει την ανεξαρτητοποίηση του Βουλευτή κ. Κώστα Μπαργίωτα από Το Ποτάμι.

Για την αποχώρηση του κ. Μπαργίωτα ανέφερε: Δεν το περίμενα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, διότι αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει με το ήθος του, την αξιοσύνη του, είχε μια πορεία στη ζωή του και καταξιωμένη επαγγελματική πορεία. Εκλέχθηκε με τη σημαία του Ποταμιού και με καταγγελτικό λόγο στο παλιό και διεφθαρμένο σύστημα. Δεν εμφανίστηκε ποτέ σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας, ακόμα και τις δύσκολες στιγμές του περασμένου Σεπτεμβρίου που η περιοχή είχε πληγεί από τις πλημμύρες.

Εμείς δεν είμαστε δειλοί και συνεχίζουμε, δυστυχώς κάποιοι φοβούνται και πηδάνε σαν τα ποντίκια όταν βλέπουν ότι το καράβι γεμίζει νερά. Απαιτούν από Το Ποτάμι να εξασφαλίσουν τις Βουλευτικές τους θέσεις ενώ οι ίδιοι δεν έκαναν τίποτα για την ενδυνάμωσή του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν Το Ποτάμι έχει κάνει λάθη και αν την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο Επικεφαλής ανέφερε:
Όσοι αποχώρησαν δεν διαφώνησαν ποτέ τους με τις πολιτικές θέσεις του ποταμιού, όλες τους οι ανακοινώσεις έχουν ως κεντρικό μήνυμα το φόβο της μη εκλογής τους. Στο Ποτάμι έχουν γίνει και γίνονται συνεχώς δημοκρατικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων, συμμετέχουμε όλοι μας ενεργά, και πολλές φορές ο ίδιος ο Επικεφαλής του Κινήματος έκανε πίσω εξαιτίας αυτών των δημοκρατικών διαδικασιών. Εύχομαι όσοι έφυγαν ειλικρινά να βρουν «καλύτερες» και πιο «δημοκρατικές» διαδικασίες στη Νέα Δημοκρατία & Το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ερωτηθείς πως βλέπει την πορεία του Ποταμιού από εδώ και πέρα, είπε: Δεν μας φοβίζουν οι εκλογές και όποιος η όποια νομίζει ότι έχει σίγουρη την επόμενη θητεία τους στην επόμενη βουλή, ας κάνουν λίγο κράτει έχουμε πολλές εκπλήξεις ακόμη μπροστά μας. Το Ποτάμι συνεχίζει κανονικά τη ροή του, ραντεβού αυτή την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στην εκδήλωση που διοργανώνουμε η Τ.Ο στην Καλαμπάκα με θέμα τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη:

* Η Ζαχαρούλα Γιαβρούτα Λούδα είναι Γραμματέας της Τ.Ο Το Ποτάμι Ν.Τρικάλων.