22 Ιούνιος, 2017

Απονομή πτυχίων σε σπουδαστές της 5ης Εκπαιδευτικής Σειράς «Έφεδρος Λορέτζος Μαβίλης»

Τομέας Άμυνας

Πραγματοποιήθηκε, χθες 21 Ιουνίου στη Λέσχη Αξιωματικών των ΕΔ, η απονομή των πτυχίων των 36 σπουδαστών της 5ης Εκπαιδευτικής Σειράς «Έφεδρος Λορέτζος Μαβίλης» του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης, η οποία περιλαμβάνει αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και μονίμων υπαλλήλων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Στην τελετή παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος απένειμε και τα πτυχία στους σπουδαστές, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Α/ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, βουλευτές, εκπρόσωποι των κομμάτων και ανώτατοι αξιωματικοί και των τριών όπλων των ΕΔ.

Το Ποτάμι εκπροσωπήθηκε από τον πολιτικό υπεύθυνο του Τομέα Άμυνας Γιώργο Τσιτσιλιάνο.

Σκοπός του εν λόγω Ινστιτούτου είναι η συνεχής επιμόρφωση των στελεχών σε νομικά και ευρωπαϊκά θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας.
Ο Τομέας Άμυνας εύχεται στους σπουδαστές καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, εκτιμώντας ότι οι γνώσεις που απέκτησαν θα είναι χρήσιμες για τον χειρισμό ευαίσθητων θεμάτων επ’ ωφελεία της χώρας.

Σχετικά