28 Μαΐου, 2015

Απέχθεια της κυβέρνησης προς το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας

του Θανάση Σκόκου Τη διαπραγμάτευση η κυβέρνηση την κάνει περισσότερο προς το εσωτερικό και όχι προς το μέτωπο, στοχεύει δηλαδή στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και την κοινή γνώμη.

Στα Παραπολιτικά και στην Έλλη Στάη μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πολιτικός υπεύθυνος τομέων πολιτικής και υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης του Ποταμιού, Θανάσης Σκόκος.

Ερωτηθείς σχετικά με την οικονομική κατάσταση, τη διαπραγμάτευση και το ενδεχόμενο η χώρα να "φλερτάρει με τη χρεοκοπία" ο κ. Σκόκος απάντησε πως πράγματι συμβαίνει και «σύμφωνα με τους απόλυτους οικονομικούς δείκτες η χώρα έχει ήδη χρεοκοπήσει τα τελευταία 5 χρόνια». «Το ζήτημα είναι αν θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε και να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία» σχολίασε στη συνέχεια.

«Τη διαπραγμάτευση η κυβέρνηση την κάνει περισσότερο προς το εσωτερικό και όχι προς το μέτωπο, στοχεύει δηλαδή στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και την κοινή γνώμη». Αυτό δήλωσε στη συνέχεια της τοποθέτησής του και ξεκαθάρισε ότι «δεν περιμένουμε μια καλή συμφωνία, αλλά θα την ψηφίσουμε γιατί πρέπει να τελειώσει αυτό το θέμα της ασφυξίας και να πάμε στην επόμενη μέρα».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

* O Θανάσης Σκόκος είναι πολιτικός υπεύθυνος τομέων πολιτικής και υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης

28 Μαΐου 2015, Παραπολιτικά FM