15 Οκτωβρίου, 2016

Ανακοίνωση του ΣΑΑΣ για την αποδοχή παραίτησης μέλους του

Ποτάμι

Τις τελευταίες μέρες το ΣΑΑΣ έγινε αποδέκτης κριτικών και τέθηκε υπό αμφισβήτηση ο ρόλος του και οι διακηρυγμένοι στόχοι του. Το ΣΑΑΣ θέλει να τονίσει στα μέλη του Κινήματος ότι η αξιολόγηση των στελεχών είναι μια πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα διαδικασία, διαφανής και ενταγμένη καταστατικά στην κομματική λειτουργία, προσανατολισμένη στον αλληλοσεβασμό των μελών, τη διασφάλιση των δημοκρατικών διαδικασιών και την εγγύηση των στοιχείων ποιότητας.

Ως εγγυητής λοιπόν αυτών των αξιών θα συνεχίσει με υπευθυνότητα και αμείωτη ένταση την αποστολή που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας με επιτυχία.

Το ΣΑΑΣ θα παραμείνει πιστός θεματοφύλακας των καταστατικών μας αρχών και θα διαφυλάξει το κύρος του οργάνου από παρεκκλίνουσες στη φύση του πρακτικές και μεθόδους, όπως αυτές εκδηλώθηκαν τον τελευταίο καιρό. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και όταν οι συνθήκες απαιτούν ad hoc προσεγγίσεις, ακόμα και όταν τα κίνητρα είναι υψηλά προς όφελος του Κινήματος, η δράση του ΣΑΑΣ και του καθενός μέλους, νομιμοποιείται και καθορίζεται μόνο μέσα από τις δημοκρατικά αποφασισμένες καταστατικές διαδικασίες.

Το ΣΑΑΣ αποδέχεται την παραίτηση του μέλους του Σταύρου Μ. Θεοδωράκη, τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην πολιτική ζωή του Κινήματος.

Σχετικά