17 Μαΐου, 2019

Ακούσαμε ξεκάθαρα τον κ. Μητσοτάκη να λέει πως οι εργαζόμενοι θα μπορούν να δουλεύουν επταήμερο

Θανάσης Χειμωνάς

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Θανάσης Χειμωνάς, στην εκπομπή “Evening Report” του Action 24 με τον Γιώργο Κουβαρά.

“Ακούσαμε ξεκάθαρα τον κύριο Μητσοτάκη να λέει πως οι εργαζόμενοι, αν συμφωνήσουν με τους εργοδότες, θα μπορούν να δουλεύουν επτά μέρες την εβδομάδα” ξεκαθάρισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Θανάσης Χειμωνάς, στην εκπομπή “Evening Report” του Action 24 με τον Γιώργο Κουβαρά. “Υπάρχει κάτι που ονομάζεται το θαύμα της ακοής, ακούς κάτι και το επεξεργάζεται το μυαλό σου”, συμπλήρωσε σχετικά με τις προσπάθειες της ΝΔ να διαψεύσουν το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του αρχηγού τη Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για την επταήμερης εργασία.

Ο γνωστός συγγραφέας ερωτηθείς για τον Πρόεδρο της Κομισιόν που θα στηρίξει το Ποτάμι σε περίπτωση που εκλέξει ευρωβουλευτές, φανέρωσε την συμπάθεια του Προέδρου Μακρόν “του οποίου το πρόγραμμα έχουμε υιοθετήσει” στην Βεστάγκερ, ωστόσο τόνισε πως θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις ανάλογα με τη σύνθεση του νέου ευρωκοινοβουλίου.

Τέλος, εκτίμησε πως το Ποτάμι θα είναι η θετική έκπληξη των ευρωεκλογών, ενώ εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τις δημοσκοπήσεις οι οποίες αν και “αποτυπώνουν μια δυναμική, δεν δείχνουν όλη την αλήθεια, αφού υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν απαντά”.

Δείτε το βίντεο: