12 Μαΐου, 2015

2η μετεκλογική συνδιάσκεψη στελεχών

Tην Κυριακή 17 Μαΐου πραγματοποιείται η 2η Συνδιάσκεψη στελεχών του Ποταμιού. Οι βουλευτές, οι ευρωβουλευτές, τα μέλη της Πανελλήνιας και της Συντονιστικής Επιτροπής, τα μέλη του Πολιτικού Σχεδιασμού, οι Πολιτικοί Υπεύθυνοι και οι Συντονιστές των Τομέων Πολιτικής θα συζητήσουν για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας.

Tην Κυριακή 17 Μαΐου πραγματοποιείται η 2η Συνδιάσκεψη στελεχών του Ποταμιού.
Οι βουλευτές, οι ευρωβουλευτές, τα μέλη της Πανελλήνιας και της Συντονιστικής Επιτροπής, τα μέλη του Πολιτικού Σχεδιασμού, οι Πολιτικοί Υπεύθυνοι και οι Συντονιστές των Τομέων Πολιτικής θα συζητήσουν για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας.

Η Συνδιάσκεψη θα λάβει χώρα στον Πολυχώρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Αθήνα), θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ.

Στις 4 το απόγευμα θα τοποθετηθεί ο επικεφαλής του Κινήματος Σταύρος Θεοδωράκης.

Θυμίζουμε ότι η 1η Συνδιάσκεψη στελεχών έγινε στο Acro στις 8 Μαρτίου- 1 χρόνο μετά την ίδρυση του Ποταμιού - με συμμετοχή των μελών της Πανελλήνιας Επιτροπής, της Επιτροπής Διαλόγου, όλων των υποψηφίων βουλευτών και των τοπικών συντονιστών. Στη συνδιάσκεψη έγινε απολογισμός των δράσεων του Ποταμιού, συζητήθηκαν οι μετεκλογικές του προτεραιότητες κι εκλέχθηκαν τα νέα όργανα του Κινήματος.

12 Μαΐου 2015