30 Απριλίου, 2015

Ομιλία του Γιώργου Αμυρά για την ανασύσταση της ΕΡΤ

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο βουλευτής του Ποταμιού Β’ Αθηνών Γιώργος Αμυράς κατά τη συζήτηση για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ανασύσταση της ΕΡΤ. Ο κ. Αμυράς ανέφερε ότι το ζήτημα της ΕΡΤ πρέπει να συνδεθεί με το ευρύτερο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της χώρας, κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη θέσπιση κανόνων αδειοδότησης ραδιοτηλεοπτικών μέσων διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του δημοσίου, τις θέσεις εργασίας και την υγιή επιχειρηματικότητα.

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο βουλευτής του Ποταμιού Β’ Αθηνών Γιώργος Αμυράς κατά τη συζήτηση για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ανασύσταση της ΕΡΤ.

Ο κ. Αμυράς ανέφερε ότι το ζήτημα της ΕΡΤ πρέπει να συνδεθεί με το ευρύτερο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της χώρας, κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη θέσπιση κανόνων αδειοδότησης ραδιοτηλεοπτικών μέσων διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του δημοσίου, τις θέσεις εργασίας και την υγιή επιχειρηματικότητα.

Ο βουλευτής ζήτησε από την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αναλυτικά οικονομικά στοιχεία για τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής και αντιπαρατέθηκε με την εισηγήτρια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Α. Κυρίτση μετά την προτροπή του προς τους βουλευτές-εργαζόμενους της ΕΡΤ να επιλέξουν μια από τις δύο ιδιότητες.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της ομιλίας:

[youtube id="oRSBgQp_QFA"]

* Ο Γιώργος Αμυράς είναι βουλευτής Β΄ Αθήνας

30 Απριλίου 2015

διαβάστε επίσης