3 Ιουνίου, 2019

Πρέπει να είμαστε αξιοπρεπείς και στην ήττα

Αντιγόνη Λυμπεράκη

Συνέντευξη της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του Ποταμιού, Αντιγόνης Λυμπεράκη, στον ρ/σ 104,6 και στην εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη

Στον απόηχο των Ευρωεκλογών και της απόφασης του Ποταμιού να μην κατέβει στις επικείμενες εθνικές εκλογές του Ιουλίου, η βουλευτής του Ποταμιού ανέφερε πως υπήρξε μια σαφής αποδοκιμασία του κόσμου, η οποία οδήγησε σε αυτήν την απόφαση. Λαμβάνοντας υπόψιν τα αποτελέσματα, «πρέπει το Ποτάμι, με νηφαλιότητα και πολιτικό πολιτισμό, να αναστοχαστεί τί έφταιξε, διατηρώντας προσωρινά, μία απόσταση από την πολιτική σκηνή», τόνισε η κυρία Λυμπεράκη.

Κλείνοντας, η καθηγήτρια οικονομικών είπε χαρακτηριστικά, πως το Ποτάμι έχει πολλά να προσφέρει ακόμα, αρκεί να καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και του πήχη που το ίδιο έχει θέσει. «Κίνητρο του Ποταμιού είναι να είναι χρήσιμο», σε μία εποχή με πολλές αβεβαιότητες. Το Ποτάμι είχε και έχει την ψυχραιμία να μην χειροτερεύει την ασυνεννοησία που υπάρχει διάσπαρτη στον πολιτικό λόγο χωρίς να δημιουργεί εντάσεις και αντιθέσεις.

Ακούστε τη συνέντευξη: